Leucratief - communicatie, commercieel advies en coaching voor kunstenaars  
 

 

[ home ]

[ wat ]

[ wie ]

[ portfolio ]

[ contact ]

 

Communicatie

Welke middelen kun je op welke manier inzetten om meer naamsbekendheid te krijgen? Wat zijn daar de beste teksten bij? Dat is ons vak.
Leucratief kan je werk ook fotograferen, je helpen een mooie map te maken, een visitekaartje voor je ontwerpen, een brochure voor je maken of ander drukwerk verzorgen, exposities regelen, happenings organiseren, meer bezoekers trekken naar je website...

Tekstschrijven
Leucratief schrijft teksten voor het web, voor tijdschriften, voor persberichten en voor in folders en brochures. Meestal over kunst en kunstenaars, maar we schreven ook over sport, over persoonlijke ontwikkeling en over diverse onderwerpen uit de Nederlandse geschiedenis.

Ontwerpen drukwerk
Met een mooi visitekaartje onthouden mensen je beter. Maar wat is voor jou/jouw werk een "mooi" visitekaartje? Dat kunnen we samen verzinnen. Dan kan Leucratief het kaartje ontwerpen en (ecologisch) laten drukken.

We kunnen ook een mooie brochure of flyer verzinnen, met uitgebreide informatie.
De teksten kan Leucratief voor je schrijven. Bijvoorbeeld aan de hand van gesprekken die we dan eerst met je voeren. Met in het achterhoofd de doelgroep, en de manier waarop die aangesproken wil worden.
En we kunnen je werk fotograferen en scannen.

Het verzinnen van de inhoud kunnen we samen doen, de specificaties voor het drukwerk kunnen we sa-men op papier zetten (oplage, papiersoort, etc.), dan kan Leucratief het ontwerpen en een offerte aanvragen bij een aantal drukkers. En eventueel het daadwerkelijke drukproces begeleiden en op de kwaliteit letten.

Map maken (ook digitaal)
Leucratief kan je helpen bij het samenstellen en inrichten van een map, of zelfs een digitale map (op CD) voor je verzorgen.
We kunnen je werk fotograferen of bestaande foto's scannen, en we kunnen teksten schrijven over jou en je werk. Een Engelse vertaling (door een nativer speaker) is ook geen probleem.

Aanmeldservice website
Maak je gebruik van de aanmeldservice van Leucratief, dan wordt je site ook goed bezocht.
Leucratief kan de site aanmelden bij zo'n 200 zoekmachines en ongeveer 50 kunstportals, zodat je in ie-der geval goed gevonden wordt en op veel plekken gelinked staat. Wat al automatisch voor meer bezoe-kers zorgt.

Dat aanmelden kan eenmalig gebeuren, maar het is natuurlijk beter om het periodiek te doen. Op die ma-nier kom je steeds hoger in het zoekresultaat en blijf je ook met een link op alle pagina's staan.

 

Ben je geïnteresseerd in deze leucratieve diensten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! info@leucratief.nl of bel Barbara op 06-42149565.

< terug

 

 

Geen kunstenaar?

Direct contact?
Vul dan hier je e-mail adres of telefoonnummer in:

Je kunt ook vrijblijvend op de koffie komen (Leiden centrum) om kennis te maken en te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bel even van tevoren:
06-42149565 of
skype barbarascheltus

 
  mail info@leucratief.nl of bel 06-42149565