Leucratief - communicatie, commercieel advies en coaching voor kunstenaars  
 

 

[ home ]

[ wat ]

[ wie ]

[ portfolio ]

[ contact ]

 

Websitebouw

Leucratief bouwt solide websites die technisch perfect in orde zijn, snel geladen worden in je browser en goed gevonden worden in zoekmachines. De site wordt geoptimaliseerd voor de meest gangbare instellingen: een PC (85%) met Internet Explorer (73%) versie 6 (of hoger), met een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels. De site zal echter ook goed benaderbaar zijn met een Mac (8%), met een grotere beeldschermindeling en met andere browsers zoals Mozilla Firefox (14%) en Safari (6%).
Er wordt bij de bouw rekening gehouden met eventuele toekomstige uitbreidingen op de site. Het wordt dus geen statisch geheel, maar een flexibele "tool" waarmee je voorlopig goed uit de voeten kunt. Een website moet wérken, en meer zijn dan een statisch visitekaartje. Dat is het uitgangspunt van de sites die Leucratief bouwt.

Bouw en vormgeving
Leucratief bouwt binnen 3 tot 8 weken (afhankelijk van jouw medewerking en de grootte van de website) een mooie, persoonlijke site voor je. Je kunt ons de site laten ontwerpen, of zelf de vormgeving doen. Dan maken wij van jouw ontwerp een goed werkende website.

Onderhoud website
Leucratief doet ook het onderhoud van bestaande sites. Dat kunnen we periodiek doen (dan plaatsen we bijvoorbeeld iedere week of maand nieuwe foto's op je site), of op verzoek van jou. Als je site altijd up to date is, krijg je meer bezoekers.

Aanmelden zoekmachines
Om meer bezoekers op je website te krijgen, maken we gebruik van een checklist met zo'n 30 aandachtspunten. Als we die doorlopen hebben, zul je niet alleen meer maar ook waardevollere bezoekers krijgen.
> Klik hier om alvast zelf iets te doen aan zoekmachine-optimlaisatie

Hosting diensten
Leucratief kan tegen gunstige tarieven een domein voor je registreren of de webhosting voor je regelen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze leucratieve diensten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! info@leucratief.nl of bel Barbara op 06-42149565.

< terug

 

Geen kunstenaar?

Direct contact?
Vul dan hier je e-mail adres of telefoonnummer in:

Je kunt ook vrijblijvend op de koffie komen (Leiden centrum) om kennis te maken en te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bel even van tevoren:
06-42149565 of
skype barbarascheltus

 
  mail info@leucratief.nl of bel 06-42149565