Leucratief - communicatie, commercieel advies en coaching voor kunstenaars  
 

 

[ home ]

[ wat ]

[ wie ]

[ portfolio ]

[ contact ]

 

Dit is een selectie van het werk dat we de laatste tijd gedaan hebben.

 

Bogata Suma
Voor het ecologisch resort Bogata Suma ("Rijk bos") ontwikkelde Leucratief de huisstijl, de website en een brochure.

  www.bogatasuma.eu
Bogata Suma
     

Nicole Bots
Keramiste Nicole Bots wilde een professionele website waarop haar werk mooi tot z'n recht kon komen. Leucratief ontwierp een site waarop grote details te zien zijn, zodat haar gebruik van rolzegels duidelijk wordt.
Leucratief ontwierp ook drukwerk voor Nicole: een visitekaartje en de uitnodiging voor een huisexpositie.

 

 

www.nicolebots.nl
Nicole Bots

     

Boudewijn Schrijver
Boudewijn Schrijver is een professioneel kunstenaar, en wilde zich nu ook professioneel gaan uiten. Hij maakte afspraken met Leucratief en nu heeft hij een professionele website, die binnenkort ook goed zal gaan scoren in zoekmachines.

  www.boudewijnschrijver.nl
Boudewijn Schrijver
     

Jeanne-Marie Hament
Jeanne-Marie maakt prachtige tekeningen en schilderijen, maar vooral voor haar kinderportretten wilde ze een website inrichten.

  www.jeanne-marie.nl
Jeanne-Marie Hament
     

Kees Nevenzel
Kunstschilder Kees Nevenzel past niet in een hokje. Zijn schilderijen ook niet. Daarom ontwierp Leucratief een eigenwijze website voor hem, met details waarop de bezoeker kan inzoomen.

  www.keesnevenzel.nl
Kees Nevenzel
     

Laura De Gaspari
Deze danseres heeft zich laten verrassen door het ontwerp van Schmucki Design. De site is in 4 talen en de foto's kregen een prominente plaats. Leucratief bouwde de site, maakt hem vindbaar op het web en heeft ook een persbericht voor Laura geschreven, over haar cursussen en workshops Egyptische dans. Daarnaast regelden we de domeinaanvraag en de webhosting.

 

  www.egyptiandance.nl
danseres Laura De Gaspari
     

Vrije School Mareland
Voor Vrije School Mareland verzorgde Leucratief de nieuwe website en een flyer. Er wordt nu gewerkt aan een content management systeem achter de site, en een besloten deel voor ouders.

  www.vsmareland.nl
Vrije School Mareland
     

Toekomstnota binnenstad gemeente Leiden
Met unit-2 bedacht, ontwierp en realiseerde Leucratief een boekje, CD-rom en website voor de gemeente Leiden, over de toekomst van de binnenstad.
Leucratief is verantwoordelijk voor de website en de CD-rom.

  www.leiden.nl
Toekomstnota binnenstad gemeente Leiden
     

Went Werkt journalistiek
Schrijver en journalist Eric Went was uit zijn huisstijl gegroeid. Nanda Reinders van Noinoloi ontwierp een nieuwe huisstijl en Leucratief bouwde de nieuwe website.

  www.wentwerkt.nl
Went Werkt journalistiek
     


Mia Buma Advies

Mia Hopperus Buma kwam bij Leucratief voor een visitekaartje en een website. Achter haar site hangt een content management systeem zodat Mia zelf haar site kan bijwerken.

  www.miabuma.nl
Mia Buma Advies
     

Huub Pennock - Ergo-balans
Voor Huub Pennock van Ergo-balans heeft Leucratief een heel open en ergonomische website ontwikkeld.

 

  www.ergo-balans.nl
Ergo-balans
     

Hans Koreman Fotografie
Voor fotograaf Hans Koreman hebben we zijn voormalige website gebouwd.
Daarnaast ontwierpen we advertenties en ander drukwerk, we hielpen hem met de organisatie van zijn expositie, we schreven zijn persberichten en onderhielden de website.

 

  www.hanskoreman.nl
Hans Koreman Fotografie
     

Aikido vereniging Shi Zen Ryu
Ik was verantwoordelijk voor de publiciteit voor mijn Aikidovereniging Shi Zen Ryu. Onderhoud van de website, persberichten sturen, het (laten) ontwerpen van drukwerk (posters, folders, flyers, kaarten) en het regelen van dingen als stands op markten, t-shirts, badges etc.

  www.shizenryu.nl
Aikido vereniging Shi Zen Ryu
     

Anna Bolk - Rigalo
Anna Bolk van Rigalo ontwerpt boodschappentassen, sporttassen, strandtassen, handtassen...
Samen met haar ontwierp Leucratief een internationale website.

  www.rigalo.eu
Rigalo tassen
     

Armano Jeričević
Samen met de Kroatische beeldend kunstenaar Armano Jeričević heeft Leucratief in korte tijd een uitgebreide website gemaakt. Domeinnaam aangevraagd, hosting geregeld, site ontworpen, gebouwd, zijn foto's erin...

  www.sensemanufacture.com
Armano Jericevic
     
arnoud van buuren | praktijk voor psychotherapie
Arnoud van Buuren kwam bij Leucratief voor een nieuwe huisstijl en een website. We ontwierpen zijn briefpapier en andere uitingen, en zetten hem op internet.
  www.arnoudvanbuuren.nl
     
Arthur Dreissen Metaalbewerking   www.arthur-dreissen.nl
     

Coach en Advies
Voor Coach en Advies ontwierp Leucratief een logo en de huisstijl voor een visitekaartje, het briefpapier en informatiebladen, en we ontwierpen en bouwden de website.

Inmiddels zijn de huisstijl en website vernieuwd.

  www.coachenadvies.nl
     
Conmigo
Arthur en Marleen wilden een kuuroord in Portugal. Om de plannen kracht bij te zetten, hebben we een website ontwikkeld en Leucratief maakte hem goed vindbaar.
Na een artikel in het weekblad Margriet schoten de bezoekersaantallen helemaal omhoog! Inmiddels is Conmigo een succesvol resort voor kuurvakanties en wellnessvakanties.
  www.conmigo.nl
     

Eigenwijze coaching - Esther Popelier
Esther Popelier nam het (door Leucratief ontwikkelde) flirtportal "flirtendoejezo.nl" over van flirtcoach Judith Reinsma, en wilde daarbij ook een nieuwe vormgeving.
De flirtsite kreeg een heel nieuwe look and feel

  www.eigenwijzecoaching.nl
Eigenwijze coaching - flirtcoach Esther Popelier
     

Flirten doe je zo!Flirten doe je zo!
Judith Reinsma schreef het boek Flirten doe je zo! en wilde ook een portal over flirten starten.
Leucratief bouwde de website (Schmucki Design leverde de vormgeving), maakte hem goed vindbaar en onderhield de website ook.

 

  www.flirtendoejezo.info
Flirten doe je zo
     

Frans von der Dunk
Voor Black Holes BV ontwierp Leucratief de hele huisstijl: de website, een glossy visitekaartje, briefpapier en Office sjablonen.

  www.black-holes.eu
Frans von der Dunk
     

Gouden Poort en Rozenpoortje
Voor de antroposofische peuterschool van mijn zoontje heb ik de website vernieuwd. De juffen kunnen de site nu zelf bijwerken.

 

  www.goudenpoort-rozenpoortje.nl
     
Heleen Wagemans
Voor Heleen Wagemans gaf Leucratief vorm aan een kleine, eenvoudige website.
  members.home.nl/heleenwagemans
Kunstenares Heleen Wagemans
     

Jamani
Jamani is een informele Nederlandse non-profit organisatie, die initiatieven op het gebied van onderwijs en kleinschalig ondernemerschap in Tanzania ontwikkelt en ondersteunt.

Leucratief gaf een domeinnaam cadeau, en gaf technische ondersteuning bij de ontwikkeling en het onderhoud van de site.

 

  www.jamani.nl
     
Karolina
Designer en illustrator Caroline - Karolina - Ellerbeck ontwierp zelf haar website; Leucratief bouwde hem en maakte hem vindbaar op het web.
  www.karolina.nl
     
Kim Fok - aimeedis
De prachtige bronzen beelden van Kim Fok inspireerden Leucratief tot deze website. De domeinnaam en de hosting werden ook geregeld en de site werd goed vindbaar gemaakt.
  www.kimfok.nl
     


Leids Kamerkoor
Nanda Reinders van Noinoloi ontwierp de huisstijl, Leucratief bouwde de template voor de website van het Leids Kamerkoor.

  www.leidskamerkoor.nl
Leids Kamerkoor
     
Magda Zimmerman
Portretschilder Magda Zimmerman wilde meer werk maken van haar kunst. We brainstormden over de mogelijkheden met een website, en Leucratief ging aan de slag met de inhoud, de vormgeving en de techniek, met de domeinaanvraag en de hosting.
  www.magdazimmerman.com
Magda Zimmerman
     

Margreet Steiner
Voor archeoloog en redacteur Margreet Steiner ontwierp en ontwikkelde Leucratief een website die Margreet zelf eenvoudig kan bijhouden door het content management systeem.

  www.margreetsteiner.nl
Margreet Steiner
     

MoondanceMoondance
Het kunstportal Moondance wordt door Leucratief onderhouden. We schrijven artikelen over kunst, verzinnen nieuwe manieren om kunst-liefhebbers te trekken, we ontwikkelen nieuwe functionaliteit voor de site en iedere maand versturen we de nieuwsbrief.

Moondance is voor kunstenaars een makkelijke en goedkope opstap naar een eigen website, of een aanvulling daarop.

 

  www.moondance.nl
kunstportal Moondance
     
Now we are cooking
Leucratief ontwikkelde de website voor deze professionele kok op locatie, en we zorgen ervoor dat de site goed vindbaar is.
  www.nowwearecooking.nl
     

Ontdekditbandje.nl en opzoeknaarpubliek.nl
Met tekstschrijver Hans van der Maas ontwikkelde Leucratief de concepten ontdekditbandje.nl en opzoeknaarpubliek.nl. Dat zijn nu nog alleen websites, maar er komen flyers, postcards en we gaan free publicity regelen.

  www.ontdekditbandje.nl
www.opzoeknaarpubliek.nl
     
Oooom Piet
Samen met Lexa Jaffe-Klusman (vormgeving) van de Indonesische tempat Oooom Piet ontwikkelde Leucratief een uitgebreide website.
Binnenkort ontwikkelen we voor Oooom Piet ook een webshop.
  www.oooompiet.nl
     
Pauline Philippa, trompe l'oeil-schilder
Voor Pauline ontwikkelde Leucratief een website over haar muurschilderingen. We registreerden haar domeinnaam en een e-mail-adres op dat domein, we interviewden haar over haar werk en schreven de teksten op de website. Daarna werd de site goed vindbaar gemaakt bij startpagina's en zoekmachines.
  www.paulinephilippa.nl
www.paulinephilippa.nl
     

PEOPLE Unlimited - Nico Koomans
Nico Koomans, directeur van PEOPLE Unlimited, wilde een opvallende huisstijl en website voor zijn nieuwe trainingsbureau. Leucratief ontwikkelde een bijzondere website voor hem. Daarna ontwierp Leucratief een visitekaartje en digitaal briefsjabloon.

  www.people-unlimited.nl
PEOPLE Unlimited
     
Rogier Oversteegen
Rogier Oversteegen wilde een professionele website waarmee hij zijn werk aan de wereld kan tonen. Schmucki Design deed de vormgeving, Leucratief deed de rest, inclusief de domeinaanvraag, de webhosting en het vindbaar maken van de site.
  www.rogieroversteegen.nl
     
Sandra Burchartz
Voor deze kunstenares schreef Leucratief de teksten die gebruikt worden op haar website, en Sandra kan de teksten gebruiken in andere promotie-uitingen. Leucratief zet regelmatig nieuw werk op haar site, en doet kleine aanpassingen waardoor de site weer up to date wordt.
  www.sandraburchartz.com
Sandra Burchartz
     
Sintan
Leucratief heeft voor SINTAN, de Stichting Support en Informatie Netwerk TAnzania Nederland, de internet huisstijl en een nieuwe website ontworpen.
  www.sintan.nl
SINTAN
     
Slagman Producties
Met Jaap Slagman brainstormde Leucratief over de inhoud van een website. We gingen aan de slag, Jaap schetste de vormgeving en Leucratief ontwierp de site en zette hem in elkaar. Daarna werd de site goed aangemeld bij zoekmachines en relevante portals.
  www.slagmanproducties.nl
     

Smederij aan zeeSmederij aan zee
Voor siersmid Peter Scheltus ontwikkelde Leucratief de website, we fotografeerden zijn werk en schreven we de teksten.

Er is veel zorg besteed aan het vindbaar maken van de website, die nu ook zeer hoog eindigt in zoekmachines!

Leucratief ontwiept daarnaast het visitekaartje en ander drukwerk, regelde een beurs en diverse exposities, schreef persberichten en zorgde met succes voor free publicity in enkele bladen.

 

  www.smederijaanzee.nl
Smederij aan Zee | Peter Scheltus
     

Toekomstnota binnenstad gemeente Leiden
Met unit-2 bedacht, ontwierp en realiseerde Leucratief een boekje, CD-rom en website voor de gemeente Leiden, over de toekomst van de binnenstad.
Leucratief is verantwoordelijk voor de website en de CD-rom.

  www.leiden.nl
Toekomstnota binnenstad gemeente Leiden
     

Ton Pret
Ton Pret verkocht zijn bedrijf, ging meer schilderen, vroeg om een plek op Moondance en wilde uiteindelijk ook een eigen website.
Leucratief gaf hem advies in kunstzaken, ontwikkelde de vormgeving voor zijn website en bouwde die vervolgens.

Inmiddels heeft zijn vrouw het websiteonderhoud overgenomen, en is de site ook van vorm veranderd.

  www.tonpret.nl
Ton Pret
     

Unit-2
Sinds de zomer van 2008 houdt Leucratief kantoor in unit-2 in De Nieuwe Energie. Met 11 enthousiaste ondernemers wisselen we opdrachten, lol en energie uit, en we vonden dat daar ook een website bij hoort. Het huisstijlontwerp is van Nanda Reinders van Noinoloi, en Leucratief bouwde de site.

  www.unit-2.nl
Unit-2 communicatieprofessionals in Leiden
     

V™ [ontwerp]
Voor Margreet van Terwisga, V™ [ontwerp], bouwde Leucratief een uitgebreide website. Het ontwerp deed Margreet uiteraard zelf!
De site is inmiddels al een keer vernieuwd en wordt nog regelmatig onderhouden.

 

  www.vanterwisga.com
Margreet van Terwisga - Vtm ontwerp
     

Jan H.J. Willemsen
Met deze kunstzinnige duizendpoot brainstormde Leucratief over de kansen en mogelijkheden, en we adviseerden hem over de mogelijkheden om leucratiever te leven van zijn kunst-werk.

 

   
     

World Tourist Prices
David van Batenburg kwam binnenlopen op ons kantoor omdat hij zijn website met wereldwijde toeristische informatie goed wilde lanceren.
Nanda Reinders van Noinoloi maakte een nieuw ontwerp en Leucratief bouwde de template.

  www.worldtouristprices.nl
World Tourist Prices
     

Yvo van Basten Batenburg
Voor interieurarchitect YBB ontwierp Leucratief een nieuwe website, waarop YBB projecten kan weergeven.

  www.ybb.nl
Yvo van Basten Batenburg
     

Zaaidagen
Op initiatief van de Leidse Wildplukker en van Citygardener, organiseerde Leucratief De Leidse Zaaidagen op 11 en 12 april 2009. Leucratief ontwierp en ontwikkelde de website, schreef en verzamelde de content, schreef en verstuurde persberichten en zaaide mee in het paasweekend.

  www.zaaidagen.nl
Leidse Zaaidagen
     

Mandalay Mosaic Design
Le Rébenty
Schmucki Design ontwierp en ontwikkelde de websites voor deze mozaïek kunstenares Lilian Fäustle en het hotel voor actieve vakanties in Zuid-Frankrijk.

Leucratief zorgde ervoor dat de sites goed vindbaar zijn op internet.

 

  www.mandalaydesign.com
www.lerebenty.com
     

Verder werkten wij voor:

Astrid van Wijnbergen (drukwerk)
Boudewijn Krijger www.gradior.nl
Dirk van Dijk -
Dochter van de smid
Eline Jeurissen www.pienpictures.com
Govert Muijs
Ingrid Bakker - nuance coaching (huisstijl)
Judith Reinsma www.eigenwijze.info
Karola Asche - Choices and Changes (website)
Live your dreams (website, drukwerk)
Maaike Mentink www.winstonpartners.nl
Marion Evenhuis www.marionevenhuis.nl
Mirjam Woltman
Yanthe Verhoeven (coaching, advies en website ) www.capturinglove.com)

   

 

 

 
  mail info@leucratief.nl of bel 06-42149565